top of page

Hoe gaat coup de foudre te werk?

Tijdens een eerste gesprek (bij jullie thuis, of misschien op locatie met een koffietje erbij?) leren we elkaar kennen en pols ik naar jullie verwachtingen. Hoe zien jullie die trouwdag? Hebben jullie al een locatie, een visie, ideetjes over wat voor ceremonie jullie graag willen? Ik begeleid jullie graag in jullie denkproces en ben benieuwd naar jullie ideeën.

coup de foudre voor mijn aanpak? Dan spreken we een tweede keer af, want ik wil alleen maar meer over jullie twee te weten komen. Van de eerste kus tot het aanzoek en alles daartussen. Die info helpt me om jullie huwelijksceremonie helemaal op maat van jullie twee als koppel te maken. Kiezen jullie er voor om op het moment zelf geloften uit te spreken? Dan kan ik ook in dat denk- en schrijfproces tips geven.

Getuigen, broers en zussen, ouders en vrienden: ongetwijfeld zijn er mensen die belangrijk zijn in jullie leven en die dit moment met plezier aangrijpen om jullie liefde te vieren. Ik neem contact op met hen om hun toespraken naadloos op te nemen in het geheel. Weer een onderdeel van jullie lange checklist afgevinkt!

Na onze gesprekken schrijf ik een ceremonie uit die helemaal bij jullie als koppel past en jullie verhaal eer aandoet. Ik stel een draaiboek op voor alle betrokken partijen zodat iedereen weet wat hem of haar te doen staat.

 

Op jullie trouwdag ben ik ruim op voorhand aanwezig om de locatie te checken. Tijdens de ceremonie zorg ik voor de sfeer die jullie graag willen creëren, zodat jullie twee zorgeloos kunnen genieten van dit unieke moment en van de liefde waardoor jullie omringd worden.

Portret-Caroline-web-023.jpg

coup de foudre (m)

liefde op het eerste gezicht; blikseminslag

[un coup de foudre, des coups de foudre]

bottom of page